Orgasme zal komen! 7 mythen over vrouwenplezier – en hun debunk

Orgasme zal komen! 7 mythen over vrouwenplezier – en hun debunk

Mythe nummer 1: Als je geen orgasme hebt van vaginale seks, is er iets mis met jou

TRUE: het is een complete onzin. Volgens statistieken ontvangt ongeveer 70% van de vrouwen geen orgasmen (in het algemeen of meestal) van de acties van de penis in de vagina. Veel hangt af van de opwinding aan het begin van de handeling, van hoeveel de wens van een vrouw en of het toeneemt in het spreidingsproces zelf. Velen zijn tevreden met wat is, – met liefde zonder veel verlangen met partners die niet weten hoe ze ze moeten starten.

Mythe nummer 2: Vrouwen worden geen orgasme van anale seks

TRUE: Sommige kunnen, aangezien anale penetratie aanleiding geeft tot een kamagra belgie hele reeks sensaties. En als ze van een vrouw leuk vinden, kan ze een orgasme bereiken. Sommige vrouwen tegen dit

soort seks, omdat niet veel mannen weten hoe ze het goed moeten doen en zonder pijn doen. Bovendien controleert de vrouw de snelheid, kracht en duur, die bij alle partners past.

Laisser un commentaire

Votre adresse e-mail ne sera pas publiée. Les champs obligatoires sont indiqués avec *

Retour en haut